Melding om juleavslutning mandag 12.12 kl 18

Hei alle
Avluttende samling og felles konsert med Mellemblæs er nå avklart med MB.
Vi samles på Landøya til noen nummer fra MB, noen fra AMK, og noe felles, f.eks White Christmas. Vi har vår juleprogram, som vi skal bruke. Det kan blir muntert og vi tar det litt på sparket. Vi er nå ganske trygge på det grunnlaget vi har innarbeidet, det sitter; med god konsentrasjon og energi!

Både MB og AMK inviterer familie og venner etter eget ønske. Det viktigste er at vi samles, musiserer og synger og kan ønske hverandre god jul. Det blir kaker og gløgg. Så langt kan vi i AMK være fornøyd med våre julekonserter, og vi skal avslutte de tre siste med like mye energi og glede!

Nå ser vi fram til Asker Museum og Erik Bye, og til adventskonsert i Holmen kirke! Vi ses!