Øvelse man.6/2 og fellesøvelse med SMK tors. 9/2

Hei, alle mine menn!

Har snakket med Henrik Sam Eide, dirigent i Sandvigens Mannskor, og kommet frem til følgende sanger vi skal øve på i fellesøvelsen på torsdag,( noe som påvirker øvelsen på mandag)

Maj på Malø

Kjerringa med staven

Away to Rio

Landkjenning

Synge gjennom: Sangen fra hjertet går, Seilersang, Sacramento

Til øvelsen på mandag, vil jeg at dere skal høre på lyttefil til de fire sangene jeg har listet opp.

Landkjenning kommer kanskje som et lite sjokk. SMK har jobbet med denne ,og vil gjerne se på den på fellesøvingen. Henrik ser for seg at dette er et sang vi skal synge i Fredrikstad også, og jeg ser på den som 17.mai- sang. Finn frem note og lyttefil, og gjør så godt dere kan. Til dere nye,- Ikke panikk! – ting tar tid. Sangerhilsen; som jeg har snakket om, lar vi ligge enn så lenge.

MVH Inger