HUSK oppstart lørdag 02.09 kl 10

…på Hasselbakken! Dette er en dobbelt øvelse for å komme i gang med høstreportoaret og trimme oss ift de første opptredenene. Vi møtes på Hasselbakken kl 10, og ta med matpakker så slipper vi kostnaden med catering! Kaffen ordner vi på Hasselbakk -kjøkkenet. Annen drikke fikser dere selv :-). MELD FRA TIL MEG OM DERE IKKE KAN, SNAREST! Men – NB! :
– vi trenger denne dobbeltøvelsen, siden vi har et par opptredener allerede søndag 10.09 kl 14 (oppmøte kl 1330) på Asker Museum. Museet har spurt oss om å åpne deres «Askerutstilling» med bl. annet Askersangen, og et par til fra bl.a Erik Bye og Alf Prøysen (Solskinn og sang).
Så har vi og bekreftet opptreden på Borgen Innbyggertorg (for de av oss om ikke er opptatt i jobb på dagtid.. 🙂 ) for åpningen av deres Senioruke kl 1100 (oppmøte 1030).
Vi trenger alle med på dette!

Kaare