Litt oppdatering og info.

Hei alle

Jeg ble oppmerksom på øvingen i går at vi ikke hadde lydfil for Adams julsong/O helga natt i Notetarkivet.

Lydfiler fra Inger er nå lagt over. Dette er «vår/Inger» sin versjon, kfr øvingene i går. Disse ble egentlig distribuert i sin tid på e-post (før hjemmesiden ble opprettet). Merk at Notearkivet bruker Adams julsong i tittelen, ikke O’Helga natt. Lytt og lær :-)!
Så husker vi på at vi bruker denne versjonen på opptreden for Asker og Bærum historielag på Museet 07.12 kl 18, mens vi i kirkekonsertene med SMK og Henrik bruker den «andre» versjonen som vi trente på i går og også på neste øving.

I går var det bra oppmøte på øvingen!! Det tegner bra for at vi fremover i sang opptredener denne julen blir ganske så fulltallige, så vi slipper avlysninger som i fjor…!
Se i kalenderen og last ned til egen kalender, og heng den opp på kjøleskapdøra hjemme :-)!

Et PS — vi har snakket om «Grøtfest» avslutning som erstatning for siste øving den 11.12. Nå har vi fått invitasjon (betalt!) til en lukket opptreden for Asker kommunes julefest samme dag kl 12:30 (oppmøte kl 12) på Tofte Samfunnshus. Det kan da kanskje synes mye å ha samling på kvelden? Eller? Tar gjerne tilbakemeldinger på det. Se påmeldingsskjema som legges ut nå.

Kaare