Oppdatering Facebook, hjemmeside m.m

Hei alle!

Takker alle for flott innsats så langt i advenstiden!
Det er lagt ut nye saker om dette på Facebook siden vår – gå inn å se! Kan også oppfordre dere til å distribuere noe av det på egne hjemmesider, det kan være fin rekruttering…? Det er bare å gå ned i saken og bruke «Del», slik som jeg har gjort på fra Heggedal Innbyggertorg sin fb side med det innlegget dere ser derfra med videoen :-).

Når det gjelder hjemmesidens passord: Jeg kan som administrator lage nye passord for dere hvis dere synes det er vanskelig. Jeg har en prinsippløsning som er lett å huske for dere, men som er godt nok til å få kategorien «sterkt». Dette kan jeg selvfølgelig ikke vise her :-)! De av dere som ønsker det kan sende meg en sms eller ringen meg (PS Martin- jeg har allerede endret ditt passord, skal ringe deg!)

Så håper jeg så mange som mulig blir med i Helgerud kirke søndag 10.12 kl 10 (fremmøte) og til Tofte mandag 11.12 kl 12 (seneste fremmøte)! Tenkte vi tar en «sitt down» på en kafe/ spisested der etter opptredenen og ønsker hverandre god jul, siden vi ikke har noen flere arrangementer eller øvinger etter det.