Nytt på Notearkiv

Det er nå lagt inn «et eksperiment» på Notearkivet. Det er lydmiks av stemmene, en fil for de respektive stemmegruppene, slik som dere fikk i sin tid på Blå Salme, spilt inn fra Samstemt lydfilene. De som er lagt over er Oh When the Saints, som Steinar Flatøy nå har mikset sammen på samme måte som filene for Blå salme. Dere bes prøve disse og kommentere tilbake slik at det eventuelt kan se om forbedringer er nødvendig/kan gjøres. Inger har godkjent dette som øvingsfiler.
Vi tar konstruktiv kritikk! Send på e-post eller bruke kommentarfeltet her!

Nå er lydfiler for Lille Måltrost lagt over på Notearkivet. Disse vil og blir mikset sammen, men ikke til øvingen i morgen, da må dere bruke Inger sine innspilt ypperlige filer :-)!

Fortsatt god søndag!

En kommentar om “Nytt på Notearkiv

Det er stengt for kommentarer.